Kansainväliset opiskelijat

View page in English

Northern Helicopters on helikopterikoulu, joka sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päässä Minneapolisista. Minnesotan osavaltio on pohjoismaisten siirtolaisten sydänmaita USAssa. Koulu käyttää ensisijaisena opetushelikopterina Robinson R22-helikopteria. Northern Helicoptersilla on käytössä myös Robinson R44 ja Bell 206 Jet Ranger.

Yksi suurimmista eduista opiskella Northern Helicopters-koulussa on se, että mahtavan kokemuksen lisäksi koulutus on edullisempaa kuin Pohjoismaissa. Sen lisäksi kaikki tunnit lasketaan yhteen, Northern Helicoptersien kautta on mahdollista suorittaa JAA-lupakirja.

Northern Helicopters on yhteistyössä Hibbing Community College (HCC:n) kanssa tehdäkseen helikopterilentäjä-opinnoista sellaisia että saat niistä kaiken parhaan hyödyn irti normaalin opiskelun ohella. ativan online pharmacy. imitrex online no prescription.

Opiskellessasi Northern Helicoptersilla Pohjoismaisena opiskelijana voit hakea F1 viisumia, joka mahdollistaa kahden vuoden oleskelun USAssa. Opiskelujen aikana lennetään Hibbingin ympäristön lisäksi suurempiin kaupunkeihin kuten Deluth ja Minneapolis.

Lisenssit, jotka on mahdollista saavuttaa Northern Helicoptersilla

FAA lisenssit:

  • private helicopter pilot
  • commercial
  • commercial with instrument rating
  • helicopter instrument rating
Jos sinulla on kysymyksiä kouluun liittyen, niin otathan yhteyttä


Sähköposti: info@northernhelicopters.com
Skype: Northern Helicopters