International studenter

View page in English

Northern Helicopters er en helikopter skole lokalisert ca to timer fra Minneapolis, Minnesota i hjertet av det skandinaviske USA. Skolen bruker Robinson R22 som sin primære treningshelikopter. Northern Helicopters bruker også Robinson R44 og Bell 206 Jet Ranger.

En av fordelene med å studere ved Northern Helicopters og her i USA er en utrolig erfaring og en billigere utdannelse enn hjemme i Norge. I tillegge så telles alle timene samlet i USA med på konverteringen til JAA. Fleste av studenten som tar utdannelse i USA jobber også samtidig med konvertering til JAA lisensene since. Northern Helicopters jobber med å få mulighet til å ta JAA konvertering ved skolen.

Northern Helicopters har i samarbeide med Hibbing Community College (HCC) laget et program for sine studenter slik at du ikke bare får helikopter ?lappen? men også en College utdannelse innen aviation. Dette gjør at du som student ved Northern Helicopters vil være mer atraktiv for fremtidige arbeidsgivere.

Som skandianvisk student ved Norther Helicopters kan du søke på F1 visa med mulighet til å studere i 2 år her i USA. Flyvningen vil foregå i og rundt Hibbing med mulighet til å fly til større byer som Deluth og Minneapolis for å få mer erfaring.

Lisenser det er mulighet å oppnå ved Northern Helicopters:

FAA lisenser:

  • Privat
  • Kommersiell
  • Instrument
  • Instruktør

Har du noen spørsmål vdr skolen så er du hjertlig velkommen til å kontakte oss via
mail: info@northernhelicopters.com
eller skype: Northern Helicopters.